Zdravotná poisťovňa DÔVERA podporuje kampaň Ľahší život

03.05.2007 Celý región

Bratislava 3. mája 2007. Zdravotná poisťovňa DÔVERA podporuje v tomto roku kampaň spoločnosti Drogerie Markt s názvom Ľahší život. A to formou organizovania Dní zdravia v predajniach Drogerie Markt.
V čase od polovice marca do začiatku júna budú na vybraných miestach k dispozícii lekári zdravotnej poisťovne DÔVERA, ktorí záujemcom zdarma zmerajú hladinu cukru v krvi, krvný tlak, ako aj BMI, čiže index telesnej hmotnosti a poskytnú potrebné konzultácie. Kampaň potrvá do konca júna 2007.

Odborníkov zdravotnej poisťovne DÔVERA nájdu záujemcovia o zdravie a zdravý životný štýl v predajniach Drogerie Markt v čase od 11.00 do 17.00 hod. :
04. 5. 2007 Košice OC Galéria
18. 5. 2007 Prešov Hlavná ulica

Súčasťou kampane Ľahší život je možnosť zakúpiť si v Drogerie Markt za symbolických 10 Sk štartovací balíček, v rámci ktorého zákazník získa:

• plán pre zdravší život, ktorý na obdobie 14 týždňov prináša užitočné informácie, návody a tipy o výžive, pohybe a uvoľnení,
• kupónovú knižku s kupónmi na zaujímavé zľavy na vybrané produkty interných ale aj externých partnerov,
• malý darček od dm.

„Najdôležitejšou súčasťou kampane však je skutočnosť, že vyzbieraná čiastka z predaja štartovacích balíčkov bude prerozdelená rovnakým dielom medzi 8 špeciálnych školských zriadení pre mentálne a telesne postihnuté deti na nákup potrebných pomôcok. Preto sme sa ju rozhodli podporiť, “ uviedla na margo kampane marketingová manažérka zdravotnej poisťovne DÔVERA, Zuzana Zúbeková.

V košickom kraji projekt podporí Špeciálnu základnú škole (ZŠ) v Dobšinej, v bratislavskom Špeciálnu ZŠ a Praktickú školu na ulici J. V. Dolinského v Bratislave, v prešovskom kraji Špeciálnu ZŠ v Kežmarku, v banskobystrickom kraji Špeciálnu školu pre telesne postihnutých v Novej Bani a v žilinskom Špeciálnu ZŠ pre telesne postihnutých v Dolnom Kubíne.

***

DÔVERA, zdravotná poisťovňa, a. s. je najväčšou súkromnou zdravotnou poisťovňou na Slovensku s takmer 770 000 poistencami. Je univerzálnym právnym nástupcom zdravotnej poisťovne SIDERIA, ktorá bola po zlúčení oboch poisťovní k 1. januáru 2007 vymazaná z obchodného registra, a teda zanikla. DÔVERA, zdravotná poisťovňa je silný, stabilný a korektný partner pre poistencov, platiteľov poistného i poskytovateľov zdravotnej starostlivosti s 12-ročnou tradíciou. Veľmi dobre si uvedomuje, že jej prvoradým cieľom a poslaním je zabezpečovanie kvalitnej a efektívnej zdravotnej starostlivosti pre svojich poistencov. Preto je im k dispozícii 24 hodín denne na bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 150. Ďalšie informácie sú záujemcom k dispozícii na internetovej stránke www.dovera.sk.
 

Vyberte región